Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Despre iOS 7.1 si bateria iPhone-ului

41 sec read

Baterie ios7.11
baterie-ios7-11-8308961

Am facut update la versiunea iOS 7.1 in speranta ca bateria va avea o durata mai lunga de viata asa cum vazusem in tabelul de aici. Aparent cu iOS 7.1 bateria de pe iPhone 5 se consuma in maxim 6 ore, fara 4G si fara a-l folosi intensiv.

Singurele modificari fata de versiunea 7.0.x se gasesc in meniul Accessibility. Increase Contrast ne permite sa reducem transparenta meniurilor pentru a le distinge mai bine, Darken Colors intuneca culorile pentru un contrast mai bun (nu am observat nicio diferenta) si Reduce White Point reduce culoarea alba a ecranului.

Efectul parallax (acela prin care wallpaper-ul se misca cand inclini telefonul) poate fi acum oprit, pastrand tranzitiile bazate pe zoom (fara sa activam functia reduce motion). Optiunea se gaseste in Settings -> Wallpapers & Brightness dupa care se deschid wallpaper-ul si screen-saver-ul si se bifeaza optiunea Perspective Zoom.

S-au mai facut mici modificari insesizabile cum ar fi notificarea audio cand primim un SMS si avem discutia deja deschisa. Notificarea se va auzi mult mai incet pe noua versiune.

Utilizatorii au adoptat repede noul update, estimandu-se ca in 2 doua update-ul a fost instalat pe 50 de milioane de device-uri.

ios7-1-increase-contrast1-6155259ios7-1-accessibility1-7268124
Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Xiaomi 14 simplu și Pro: lansare oficială cu HyperOS și camere foto Leica

Cuprins Xiaomi 14 simplu și Pro: Lansare Oficială cu HyperOS și Camere Foto Leica Design și Specificații Tehnice HyperOS: O Nouă Experiență de Utilizare...
Avatar of Stefan Rosioara Stefan Rosioara
41 sec read

Telefoanele Honor care vor primi actualizare la Android 13 / MagicOS 7.1

Telefoanele Honor care vor primi actualizare la Android 13 / MagicOS 7.1 În lumea tehnologiei mobile, actualizările de sistem de operare reprezintă un aspect...
Avatar of Stefan Rosioara Stefan Rosioara
41 sec read