Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Samsung GALAXY S4 Black Edition + Gear Fit Black

59 sec read

DSC030411 jpg
dsc030411-1686893

Cel mai frumos telefon pe care l-am vazut la Mobile World Congress este Samsung GALAXY S4 Black Edition, care arata si mai bine daca este asortat cu varianta pe negru a bratarii inteligente Gear Fit.

Samsung GALAXY S4 Black Edition are cateva imbunatatiri aduse fata de varianta initiala. Modelul pe negru are incorporat un modem cat.4 care permite descarcari de pana la 150 Mbps prin retelele 4G. Totodata, acesta vine cu sistemul de operare Android 4.4. La capitolul aspect fizic, varianta pe negru arata cel mai bine, iar capacul de pe spate a fost imprumutat de pe Samsung GALAXY Note 3, avand acum cusaturi in relief pe spate, materialul de plastic imitand foarte bine pielea.

dsc030451-2657657dsc030431-1958871

Samsung GALAXY S4 este disponibil pe eMAG la un pret destul de mare si este compatibil si cu noile ceasuri inteligente Gear 2 si Gear Fit.

Gear Fit Black

dsc030471-8182399Bratara inteligenta Gear Fit probabil va costa semnificativ mai mult decat bratarile simple precum Fitbit, insa Gear Fit are un ecran curbat cu touch, pe care culorile se vad foarte bine si care poate afisa notificarile primite pe telefonul Samsung, insa fara a avea posibilitatea de a raspunde la aceste notificari.
De pe Gear Fit se pot schimba si piesele audio fara a mai scoate telefonul din buzunar. Lipsesc de pe aceasta bratara camera foto, difuzorul si microfonul pentru a efectua apeluri de voce, de aceea este numita si bratara – pentru a fi cat mai discreta si eleganta. Daca vreti un smartwatch complet de James Bond, incercati Gear 2 care ruleaza sistemul Tizen, Samsung renuntand la Android pe acest device.

Samsung Gear Fit a primit premiul „The Best Mobile Device”, acordat de GSMA la Mobile World Congress 2014, in Barcelona.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Xiaomi 14 simplu și Pro: lansare oficială cu HyperOS și camere foto Leica

Cuprins Xiaomi 14 simplu și Pro: Lansare Oficială cu HyperOS și Camere Foto Leica Design și Specificații Tehnice HyperOS: O Nouă Experiență de Utilizare...
Avatar of Stefan Rosioara Stefan Rosioara
59 sec read

Telefoanele Honor care vor primi actualizare la Android 13 / MagicOS 7.1

Telefoanele Honor care vor primi actualizare la Android 13 / MagicOS 7.1 În lumea tehnologiei mobile, actualizările de sistem de operare reprezintă un aspect...
Avatar of Stefan Rosioara Stefan Rosioara
59 sec read