Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Orange Gova 4G prezentat la MWC

56 sec read

Gova2 jpg
gova2-1304549

Orange Gova este primul smartphone branduit compatibil cu vitezele LTE (4G) cat 4. Din luna aprilie, viteza in reteaua Orange 4G va creste cu siguranta la 150 Mbps, odata cu eliberarea spectrului de frecventa destinat retelelor 4G. Tot in acea perioada telefonul va fi adus si in Romania.

Softul customizat de pe device-urile branduite Orange este recomandat celor care nu sunt familiarizati cu sistemul Android. In meniul Orange Assistant vei gasi tutoriale prin care vei invata cum sa utilizezi sistemul Android customizat, explicandu-ti chiar si ce este acela un slide pe ecran. Iar prin aplicatia Orange Updates, aplicatiile Orange vor fi updatate Over-The-Air chiar daca nu te-ai autentificat cu un cont Google. Spun inca o data doar aplicatiile Orange, nu si alte aplicatii care au fost descarcate ulterior din Google Play.

Telefonul este de plastic, seamana la forma cu cele din gama Lumia, telefonul fiind dintr-o bucata si neoferind acces la baterie, iar dimensiunea ecranului de 4,5″ este pe gustul meu. Il recomand celor in varsta care nu au folosit pana acum sistemul Android si au trecut la smartphone direct de la telefoanele cu taste sau celor care calatoresc si folosesc un laptop pentru orice activitate online, fiind util atunci cand vrei o conexiune la internet de mare viteza.

Specificatii:

Procesor: Qualcomm MSM8926 quad-core 1.2GHz
Memorie: 8GB
RAM: 1GB
Display 4.5” qHD 960 x 540 pixeli 16M culori
Camera: 5MP, Auto Focus, Zoom 6X, 1MP frontala. Filmeaza: 720p la 30fps.
Connectivitate 4G cat 4, Bluetooth: 4.0, GPS, WiFi b/g/n, WiFi Direct
Sistem de operare: Android Jelly Bean (4.3)
Dimensiuni: 131mm length /  65.3mm width / 7.85mm
Greutate: 145g
Culori: Graphite si Cobalt Blue
Baterie: 2000mAh

Hands-on Orange Gova:

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.