Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Ce mi-a placut la LG G Flex

1 min read

Screenshot 2014 02 19 23 58 332

La sfarsitul celor trei saptamani in care am testat phabletul LG G Flex, a venit momentul sa spun ce mi-a placut cel mai mult la acest telefon si carui tip de utilizator l-as recomanda.

In urma feedback-ului primit de la cititori la review am mai descoperit cateva functii speciale si detalii pe care nu le-am observat initial.

Articolele pe care le-am scris despre LG G Flex sunt urmatoarele:

Castile identice cu cele de pe LG G2 – au un fir mult mai rezistent decat cele ale altor producatori, mi-a luat ceva sa ma obisnuiesc cu comenzile pe partea stanga a firului.

Spatele din material flexibil al lui G Flex, care rezista la zgarieturi superficiale este foarte util si cred ca pe viitor toate telefoanele LG vor avea acest strat de protectie. Sper ca in curand sa se implementeze si tehnologia nano-coating pe toate telefoanele.

Cu metoda de blocare/deblocare a telefonului, Knock to unlock, butonul power de pe spate se va uza mult mai putin.

Cand ecranul este blocat, daca tii apasata tasta volum sus vei intra in aplicatia Quick memo, iar daca tii apasat pe volum jos vei intra in camera foto.

Functia Copy/Paste – poti copia mai multe documente/poze care se vor memora intr-un Clip Tray si poti adauga un text salvat cu 2-3 comenzi in urma.

screenshot_2014-02-07-22-41-092-168x300-7063674
Modurile foto pe care le regasim si la Samsung si la Nokia sunt si cele implementate pe G Flex, iar telefonul este capabil sa filmeze UHD (4K), la fel ca Note 3.

blogger-image-14390728862-300x225-8752670

Functia Wireless storage (disponibila si pe LG G2) m-a ajutat sa imi transfer pozele de pe telefon pe PC fara a ma mai folosi de aplicatia Dropbox, conectandu-ma direct la memoria telefonului prin intermediul routerului.

Si cea mai utila functie pe care sper sa o implementeze Google pe toate telefoanele Android este posibilitatea de a customiza ordinea butoanelor Soft Key.

screenshot_2014-02-19-23-58-332-168x300-9423426

Mi-as dori sa se lanseze si un mini flex pentru a-l putea folosi vara mai usor, acum ca se zvoneste lansarea lui LG G2 mini. LG G Flex concureaza direct cu Note 3, iar autonomia bateriei este cu siguranta atuul acestui telefon.

Il recomand oamenilor care lucreaza in mediul business, deoarece daca il tii la piept nu vei simti un disconfort si celor care isi doresc un telefon cu ecran mare fara functii de scriere deosebite sau Pen.

LG G Flex a fost testat in cadrul programului Orange Smartphone Testers, iar telefonul poate fi achizitionat cu preturi incepand de la 269 euro impreuna cu un abonament Orange.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

2 Replies to “Ce mi-a placut la LG G Flex”

Comments are closed.