Am mai gasit 5 functii ascunse pe LG G Flex

Autor: -

Cu foarte putin timp inainte de despartirea de LG G Flex am mai descoperit 5 functii care la prima vedere trec neobservate.

  • Iconitele aplicatiilor sistemului pot fi modificate daca tii apasat timp de mai multe secunde pe o una din ele. Am descoperit functia tinand mult apasat pe functia apeluri. Galeria de iconite este destul de mare si printre iconite am gasit si litere.
  • Widgetul Accuweather este integrat si in lock-screen. Astazi cand am vrut sa deblochez telefonul am vazut cateva picaturi de ploaie pe ecran. Ar fi fost interesant daca se afisa si temperatura.
  • In review-ul lui LG G Flex ma plangeam ca bara cu butoanele softkey ramane afisata chiar si atunci cand intru in aplicatii de streaming video precum Netflix sau Voyo. In meniul Touch Buttons am gasit optiunea de customiza afisarea acestei bari pentru fiecare aplicatie in parte.
  • In aplicatia Youtube am vazut un link sub forma de reclama si am apasat din greseala pe ea. In mod normal pe orice telefon aplicatia Youtube se minimiza si se deschidea un browser pe tot ecranul. Pe LG G Flex s-a deschis pe jumatatea de jos a ecranului link-ul, fara sa imi puna pe pauza clipul video.
  • Am obsersat ca pe LG G Flex hopping-ul de pe reteaua 3G pe 4G se face in maxim 2 secunde dupa ce ai inchis un apel. Pe iPhone 5 uneori poate dura pana la 20 secunde trecerea inapoi pe reteaua 4G. Acest lucru te ajuta cand ai un fisier mare care se downladeaza/uploadeaza si ai nevoie sa se transmita cat mai repede prin reteaua 4G. Despre retelele 4G si avantajele acestora am vorbit in trecut aici. Si desi ma asteptam ca aceasta trecere rapida de pe o banda de frecventa pe alta sa diminueze bateria telefonului semnificativ, LG G Flex este phabletul cu cea mai mare autonomie de pe piata in acest moment.

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*