Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

IN PREMIERA IN ROMANIA 100 GB pentru 38 lei la cartela Indygen

53 sec read

Indygen2
indygen2-300x230-9888142

Indygen te upgradeaza cu 100 GB (nu mega) la prima reincarcare de 7 euro (38 lei) intre 10 Decembrie si 2 Ianuarie. Acesta este mesajul pe care il primesc posesorii cartelei Indygen de cateva zile.

Pentru aproape o luna de zile Indygen te invita sa testezi puterea internetului pe smartphone-ul tau folosind 100 GB de trafic pe internet la viteze de pana la 43.2 Mbps fara niciun fel de limitare sau stelute ascunse.
Este prima oferta telecom care include trafic de date de 100 GB pe o piata telecom unde in ofertele operatorilor nu exista pachete de date impreuna cu voce cu mai mult de 10 GB trafic inclus pentru abonamente si 1 GB de internet pentru utilizatorii prepay.

Astfel in luna decembrie atat noii cat si vechii clienti care vor incarca cu 7 euro cartela Indygen, vor putea utiliza traficul de date aproape nelimitat avand acces si la materialele exclusive de pe platforma Indygen, urmand cau cei 7 euro sa ii poti folosi pentru a activa un nou membership pe luna ianuarie. Practic pentru 7 euro incarcati in luna decembrie vei avea acces 2 luni la toate beneficiile programului Indygen.

Oferta este destinata atat clientilor existenti care vor incarca cartela prepay Indygen cat si pentru noii clienti, in perioada 10 Decembrie – 2 Ianuarie. Indygen este un serviciu telecom adresat tinerilor despre care am vorbit pe larg aici. Pentru detalii si nelamuriri va astept in sectiunea de commenturi.

Later edit: Serviciul de muzica Zonga este oferit gratuit cat timp membership-ul este activ.

La final Indigenii au creat si un colind cu aceasta ocazie:

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.