Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

COSMOTE FREE L – cel mai avantajos abonament de pe piata

38 sec read

COSMOTE FREE L2
cosmote-free-l2-7947658

In septembrie am taxat dur noul portofoliu de abonamente care oferea trafic de date nelimitat insa la o viteza foarte mica dupa un anumit prag stabilit pentru fiecare abonament. Pe perioada sarbatorilor Cosmote a redus planul tarifar COSMOTE FREE L la jumatate de la 31 euro (TVA inclus) la 15 euro, dubland totodata si traficul de date la viteze 4G de la 1 GB la 2GB. Acest abonament include minute si SMS-uri nationale nelimitat.

Abonamentul este in acest moment identic cu cel oferit de catre competitorul Vodafone, RED 35 (45 in cazul achizitionarii unui telefon subventionat). Va recomand sa alegeti abonamentul COSMOTE FREE L, daca nu va doriti servicii 4G in toata tara la viteze mari. Vodafone si Orange vor investi cu siguranta mai mult in aceasta tehnologie, cel putin in acest moment cei doi operatori stau mult mai bine la acest capitol.

Eu am abonamentul RED 45 inca de la lansare si singurele beneficii fata de oferta COSMOTE FREE L sunt ca 4 euro din asigurarea mobila sunt inclusi in abonament si serviciul Zonga imi este oferit gratuit. Astept replica si celor de la Vodafone…

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.