Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Program Buy-Back la Orange pentru ultimele modele Samsung si iPhone

34 sec read

Orange buyback2
orange-buyback2-300x83-6452827

Clientilor din Bucuresti le este dedicata o oferta de Buy- Back unica pe piata romaneasca, prin care isi pot schimba smartphone-ul actual cu unul 4G, fara costuri. Clientii care au modelul Samsung GALAXY SIII il pot inlocui cu Samsung GALAXY S4, iar cei care au Samsung GALAXY Note 2 il pot inlocui cu Samsung GALAXY Note 3 la activarea sau prelungirea pe 24 de luni a abonamentului Pantera 31.

Clientii cu iPhone 4S il pot schimba cu iPhone 5C in aceleasi conditii, insa doar la abonamentul Pantera 44 sau pot primi o reducere substantiala pentru achizitionarea modelului iPhone 5S.

Oferta speciala Buy-Back pentru smartphone-urile Samsung si iPhone este valabila pana pe 31 decembrie 2013 si este disponibila atat clientilor persoane fizice, cat si clientilor persoane juridice. Cupoanele de reducere primite pana pe 31 decembrie 2013 pot fi folosite pana pe 31 ianuarie 2014. Valoarea voucherului Buy-Back este cu TVA inclus.

Programul Buy-Back de la Orange se aplica si altor telefoane, oriunde in tara, un calculator care iti evalueaza valoarea telefonului fiind disponibil aici.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Xiaomi 14 simplu și Pro: lansare oficială cu HyperOS și camere foto Leica

Cuprins Xiaomi 14 simplu și Pro: Lansare Oficială cu HyperOS și Camere Foto Leica Design și Specificații Tehnice HyperOS: O Nouă Experiență de Utilizare...
Avatar of Stefan Rosioara Stefan Rosioara
34 sec read

Telefoanele Honor care vor primi actualizare la Android 13 / MagicOS 7.1

Telefoanele Honor care vor primi actualizare la Android 13 / MagicOS 7.1 În lumea tehnologiei mobile, actualizările de sistem de operare reprezintă un aspect...
Avatar of Stefan Rosioara Stefan Rosioara
34 sec read