Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Netcamp evolueaza la Future Of Media

33 sec read

future of media1
future_of_media1-300x300-5316269

Industria mobile si media avanseaza foarte repede, acest lucru il putem vedea si graficul de aici, de unde aflam ca 21% dintre utlizatorii Facebook isi acceseaza lunar contul exclusiv de pe dispozitivile mobile.

Pe 5 decembrie 2013, la FUTURE of  MEDIA, se vor prezenta noile tendintele si oportunitatile din media, mobile si advertising pentru anul 2014.
Evensys, Microsoft si Nokia aduc in prim plan modul in care romanii consuma continutul media, cele mai noi idei din advertising si platformele media actuale.

Sub umbrela Future of Media va avea loc si conferinta Future of Mobile, care va prezenta tendintele pietei serviciilor mobile si va aborda teme precum: Mobile Payment, Mobile Content and Application, Mobile Commerce, Mobile & Social Networking, Location Based Services.

Future of Media va reuni specialisti din media, telecom, tehnologie, advertising, marketing, dezvoltatori de aplicatii mobile, precum si jurnalisti si bloggeri tech.

Pentru ca blogul meu este partener al evenimentului, ofer 2 invitatii cititorilor mei pasionati de domeniul telecom.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.