DigiCare vine cu DDNS si Control Parental

Autor: -

Dupa cum a spus si Stefan aici, DigiCare are o noua interfata care ofera de acum doua noi functionalitati despre care nu stiu multi si sunt foarte utile:

1. DDNS

DDNS vine de la Dinamic Domain Name Server si, pe scurt, pentru cine nu are RDS business pentru a primi un IP fix (dedicat) sau nu vrea sa configureze un router cu no-ip.com sayu dyn.com, DDNS o sa iti permita sa faci o adresa de tipul: acasa.home.ro ce va duce catre ip-ul tau de acasa, indiferent daca dai restart la router sau la PC.

Nu stiu cati mai stiu de home.ro sau go.ro (portale de la inceputurile internetului). Primul meu site a fost la home.ro, relativ util pentru cine vrea sa nu se mai complice.

2. Control Parental

Nu e chiar control parental, e doar un url filter care o sa blocheze automat anumite url-uri cu porn, phishing si reclame, lista intreaga se afla aici: http://www.urlblacklist.com/. Este ceva ce merita activat doar daca vrei sa fii paranoia precaut si sa blochezi automat site-uri de pornografie sau malware or phishing.

Scris de necenzurat

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*