Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

O noua aplicatie pentru camerele GoPro

33 sec read

gopro app
gopro-app-300x249-9485872

Aplicatia GoPro pentru smartphoneuri permite controlarea prin Wi-Fi a camerei fiind astfel mult mai usor sa umblam prin setarile acesteia. Pana la aceasta versiune, din aplicatie puteam vizualiza in mod real doar ce filmam insa nu puteam vedea ulterior pozele sau filmele realizate.

Noua versiune a aplicatiei GoPro ofera posibilitatea de a transfera pozele si videoclipurile inregistrate de pe camera pe device-ul tau Android sau iOS. De asemenea poti vizualiza intr-o galerie toate pozele si clipurile pentru a le putea sterge pe cele nedorite. Durata de transfer a unei poze la calitate maxima este de 10-15 secunde.

Pentru a avea acces la noile functii trebuie sa va updatati aplicatia atat pentru iOS si Android, cat si softul camerei GoPro de pe site-ul oficial. Pentru posesorii smartphoneurilor cu Windows Phone inca nu sunt disponibile featurer-urile de mai sus.

Aici puteti vedea cum filmeaza o camera video GoPro Hero 3 si aici videoclipuri realizate cu GoPro Hero 2.
img_0908-200x300-3494873img_0912-200x300-3185380
Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Xiaomi 14 simplu și Pro: lansare oficială cu HyperOS și camere foto Leica

Cuprins Xiaomi 14 simplu și Pro: Lansare Oficială cu HyperOS și Camere Foto Leica Design și Specificații Tehnice HyperOS: O Nouă Experiență de Utilizare...
Avatar of Stefan Rosioara Stefan Rosioara
33 sec read

Telefoanele Honor care vor primi actualizare la Android 13 / MagicOS 7.1

Telefoanele Honor care vor primi actualizare la Android 13 / MagicOS 7.1 În lumea tehnologiei mobile, actualizările de sistem de operare reprezintă un aspect...
Avatar of Stefan Rosioara Stefan Rosioara
33 sec read

One Reply to “O noua aplicatie pentru camerele GoPro”

Comments are closed.