Samsung GALAXY Mega (6.3) in oferta Vodafone

Autor: -

De astazi puteti achizitiona hibridul Samsung GALAXY Mega varianta de 6,3 inch din magazinele Vodafone incepand cu 1 euro la abonamentul RED 65. Pretul fara abonament este 489 euro.

Samsung GALAXY Mega este mai mare decat GALAXY Note II si un pic mai mic decat GALAXY Note 8.0, smartphone-ul aflandu-se la limita dimensiunilor unui buzunar (167.6 x 88 x 8.0 mm , 199g).

Smartphoneul este compatibil cu retele 4G si are o baterie de 3200 mAh care va permite folosirea acestei tehnologii pentru mai mult de 24 de ore fara ca acesta sa fie incarcat. Interfata Mega UX este diferita de cea de pe GALAXY S4, permitand vizualizarea de continut in mai multe ferestre simultan folosind modurile multi-window sau split view.

Specificatiile complete le puteti consulta aici.

GALAXY Mega vs GALAXY S4

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*