Sony Xperia Z disponibil la precomanda prin Orange

Autor: -

DSC01173

Sony Xperia Z este disponibil la precomanda in magazinul online incepand de astazi si va intra in oferta din 25 martie. Clientii care vor comanda acest smartphone vor primi cadou un ceas de mana Sony SmartWatch cadou.
Folosesc acest ceas zi de zi si pot spune ca imi este util cand citesc mail-urile sau cand nu vreau sa raspund la anumite apeluri.

Pretul la care poate fi achizitionat cu preturi incepand de la 259 euro impreuna cu abonamentul Pantera 39.

In continuare va invit sa cititi cum s-au prezentat cei de la Sony la aceasta editie Mobile World Congress si sa vedeti si un hands-on cu noul smartphone Sony Xperia Z.

Produsele care au starnit interesul vizitatorilor standului au fost smartphone-ul Sony Xperia Z si tableta Sony Xperia Tablet Z, ambele device-uri fiind rezistente la apa.
Pe langa aceste produse, cei de la Sony au prezentat si multe accesorii.

Tableta Sony Xperia Tablet Z a fost lansata la MWC, avand un display de 10.1 inch, o grosime de 6,9 mm si 495 grame. Procesorul este de 1,5 GHz si are 2GB RAM.

Tableta a luat si cateva premii importante la MWC printre care si cel pentru cea mai buna tableta cu sistem de operare Android.

In cealalta parte a standului puteai testa cum se comporta camera smartphone-ului Sony Xperia Z in conditii de luminozitate redusa, dar comparatiile cu celelalte telefoane ale momentului le voi face intr-un alt articol.

20130228_15084320130228_150833DSC01174

 

 

 

 

 

Ce vedeti la final este mana mea cu Sony SmartWatch pe care il folosesc zi de zi conectat la SIII. Ceasul este util pentru a citi mailurile si sms-urile fara a mai scoate telefonul din buzunar.

DSC01170

Sony Xperia Z poate fi comandat si de pe eMAG.ro avand urmatorul pret 2650 lei.

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*