Samsung Galaxy Fame

Autor: -

imageCand toata lumea face presupuneri despre noul Samsung GALAXY SIV sau mai nou despre Samsung GALAXY SIII Plus, eu vreau sa va spun ce parere am despre Samsung GALAXY F, un telefon middle entry, pentru doamne, domnisoare si copii care s-a lansat anul acesta si a fost prezentat la Mobile World Congress 2013.
Samsung GALAXY Fame la aspect, se aseamana foarte mult cu Samsung GALAXY Young, butoanele fizice facand diferenta la prima vedere, butoanele de pe Fame fiind ascunse sub carcasa alba. Pe lateral se mai poate observa o diferenta intre cele doua modele si anume linia aurie, care pe mine nu ma incanta asa mult.
Camera este de 5 MP si pe acest model gasim si flash impreuna cu o camera frontala fata de GALAXY Young care avea doar camera pe spatele telefonului de 3 MP.

Mai jos gasiti o comparatie intre cele doua modele:

Puncte forte pentru ambele modele procesor la 1 GHz si sistem de operare Android 4,1 Jelly Bean.

Telefonul este disponibil in Romania la un timp foarte scurt de la lansare pe eMAG.ro la pretul de 720 lei.
La Vodafone Samsung Galaxy Fame poate fi achizitionat la un pret promotional de 1 euro, impreuna cu abonamentul RED 29.

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*