Motorola RAZR i si Motorola RAZR HD prezentate la MWC 2013

Autor: -

La standul Motorola, care a fost destul de mic in comparatie cu al celorlalti producatori prezenti, au fost prezentate doua modele lansate in septembrie anul trecut: Motorola RAZR i si Motorola RAZR HD. Aici am gasit reprezentatul cu cel mai bun flow de la MWC 2013, un project manager, negru care lucreaza pentru Motorola, in Anglia.
Savurati prezentarile de mai jos:
Pe acest model este montat un procesor Intel Atom de 2GHZ. Nu putem compara procesoarele de pe telefoanele mobile cu cele de pe laptopuri, dar facand o comparatie strict a cifrelor, acum 5 ani se lansau modele Asus eeePC cu 1.6 GHz.

Pentru mine cea mai importanta functie de pe acest telefon este fotografia in rafla, in mai putin de 1 secunda telefonul putand captura 10 cadre. Specificatiile complete le gasiti aici.

20130228_11554520130228_115553MOTOROLA RAZR HD

Nu am prea multe cuvinte la mine pentru acest model, carcasa de kevlar m-a impresionat si aspectul bine inchegat lasand impresia de telefon foarte rezistent. Acest smartphone suporta si retelele 4G.

Specificatiile complete le gasiti aici.

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*