Filtre foto pentru poze pe Twitter

Autor: -

Twitter a lansat astazi odata cu cel mai nou update, optiunea de a adauga efecte pozelor care urmeaza a fi urcate pe reteaua de socializare. Filtrele foto au fost integrate in aplicatia mobila in urma deciziei luate de Instagram de a nu mai afisa pozele direct in Twitter. Atat in browser cat si in aplicatia mobila, pozele din Instagram partajate prin Twitter vor putea fi accesate in continuare printr-un link extern. Twitter a reactionat foarte repede si a incheiat un parteneriat cu Aviary, o aplicatie asemanatoare cu Instagram.

Personal mi se pare ca modul de afisare al efectelor pe 3 randuri cu 3 coloane din aplicatia Twitter este mai usor de utilizat decat bara din josul ecranului din aplicatia Instagram.

Instagram avand o cota destul de mare din piata isi doreste sa atraga cat mai multi utlizatori in aplicatia sau pe site-ul propriu, ramane de vazut daca unii utilizatori vor renunta la Instagram si daca vom vedea poze mai serioase de acum inainte pe Twitter.

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*