Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Aplicatia ZARA si pe Android doar prin Samsung Apps

43 sec read

Screenshot 2012 09 09 19 24 39
La doi ani dupa ce grupul Inditex a lansat aplicatia pe sistemul iOS, Samsung a lansat aplicatia Zara pentru smartphone-urile si tabletele Samsung. Aplicatiile de pe iOS si Samsung Apps sunt identice si au integrate un cititor de cod de bare si un magazin online.

screenshot_2012-09-09-19-24-39-1359696Aplicatia Zara poate fi descarcata gratuit exclusiv din magazinul Samsung Apps, timp de 6 luni, pe orice tableta sau smartphone Samsung cu sistemul de operare Android. Oferind o interfata intuitiva, aplicatia permite vizualizarea cu usurinta a colectiilor Zara Woman, TRF, Men si KIDS. In acelasi timp, utilizatorii pot comanda piesele vestimentare cu ajutorul aplicatiei si pot introduce detalii despre livrare si plata. Experienta de shopping este completata de un serviciu de relatii cu clientii care permite atat urmarirea comenzii, cat si contactarea reprezentantilor Zara, pentru asistenta. Oferind continut actualizat, ghidul magazinelor permite utilizatorilor sa gasească cel mai apropiat magazin. Toate acestea fac aplicatia Zara sa fie un accesoriu nelipsit pentru iubitoarele modei de pretutindeni.   Aplicatia Zara este disponibila in Samsung Apps pentru peste 20 de tari europene.  

Sper ca in curand sa fie portate si celelalte aplicatii ale grupului Inditex: Pull & Bear, Stradivarius, Bershka, dar sa se creeze si alte aplicatii noi. Aplicatia poate fi downloadata de aici.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Xiaomi 14 simplu și Pro: lansare oficială cu HyperOS și camere foto Leica

Cuprins Xiaomi 14 simplu și Pro: Lansare Oficială cu HyperOS și Camere Foto Leica Design și Specificații Tehnice HyperOS: O Nouă Experiență de Utilizare...
Avatar of Stefan Rosioara Stefan Rosioara
43 sec read

Telefoanele Honor care vor primi actualizare la Android 13 / MagicOS 7.1

Telefoanele Honor care vor primi actualizare la Android 13 / MagicOS 7.1 În lumea tehnologiei mobile, actualizările de sistem de operare reprezintă un aspect...
Avatar of Stefan Rosioara Stefan Rosioara
43 sec read