Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Orange lanseaza serviciile 4G si tableta Samsung Galaxy Note 10.1 4G

1 min read

image thumb

Orange a lansat astazi serviciile 4G, impreuna cu tableta Samsung Galaxy Note 10.1 4G. Pe langa tableta, accesul la reteaua 4G se poate face si prin stick-ul USB Huawei E392 4G.

Serviciile 4G sunt disponibile in Bucuresti – zona centrala si de nord, in zona metropolitana din nordul capitalei, dar si in statiunile de pe Valea Prahovei, in zona Bran-Moieciu si in Poiana Brasov. Pentru a exemplifica avantajele serviciilor 4G Dobro si Craio au filmat un film in Predeal:

Preturi

Preturile abonamentelor sunt cuprinse intre 15 si 35 euro, clientii putand alege unul din abonamentele Colibri 15, Colibri 25, Colibri 25 Special sau Colibri 35 pe doi ani, primind totodata trafic nelimitat la viteze 4G timp de 6 luni. Atunci cand ies din zona de acoperire 4G, clientii Orange se conecteaza la reteaua de date 3G/H+ consumand din traficul de date aferent fiecarui abonament. Oferta completa poate fi consultata aici.

Serviciile de date 4G vor oferi viteze de pana la 100 Mbps pentru download si 50 Mbps pentru upload, incepand cu anul 2014.
In prezent vitezele sunt de pana la 75 Mbps pentru download si 37,5 Mbps pentru upload.

Samsung Galaxy Note 10.1 4G

image_thumb-300x213-8853350Despre Samsung Galaxy Note 10.1 am mai scris in trecut, singura diferenta fata de modelul Note 10.1 fiind compatibilitatea cu noua retea 4G. Pretul tabletei Galaxy Note 10.1 4G incepe de la 309 Euro.
Tableta ruleaza pe Android 4.1 Jelly Bean (dupa ce se face update-ul Premium Suite), modelul comercializat de Orange are 16GB memorie interna, dar poate fi extinsa folosind un card microSD de pana la 64GB. Procesorul tabletei este 1,4 GHz quad-core NVIDIA Tegra 2, are 1GB memorie RAM si o baterie de 7000mAH.

Cei care vor sa afle mai multe informatii despre tableta Samsung Galaxy Note 10.1 cat si functiile disponibile pe aceasta, ii astept in urmatoarele 2 week-end-uri incepand cu ora 19 la Samsung Galaxy Note Studio din Afi Cotroceni.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Xiaomi 14 simplu și Pro: lansare oficială cu HyperOS și camere foto Leica

Cuprins Xiaomi 14 simplu și Pro: Lansare Oficială cu HyperOS și Camere Foto Leica Design și Specificații Tehnice HyperOS: O Nouă Experiență de Utilizare...
Avatar of Stefan Rosioara Stefan Rosioara
1 min read

Telefoanele Honor care vor primi actualizare la Android 13 / MagicOS 7.1

Telefoanele Honor care vor primi actualizare la Android 13 / MagicOS 7.1 În lumea tehnologiei mobile, actualizările de sistem de operare reprezintă un aspect...
Avatar of Stefan Rosioara Stefan Rosioara
1 min read