Merg in Berlin la lansarea Samsung Galaxy Note 2 si la IFA 2012

Autor: -

Pe 29.08.2012 in Berlin cu doua zile inaintea deschiderii Targului International IFA 2012 va avea loc lansarea noului Samsung Galaxy Note. Samsung Galaxy Note 2 va fi lansat in cadrul unui eveniment Unpacked asemeni celui din Londra unde s-a lansat Samsung Galaxy S3.

Am mari asteptari de la Galaxy Note 2. Lumea zice, de obicei, ca este un telefon pentru artisti, dar eu vad in el un gadget foarte practic, cu un procesor de viteza mare (probabil va fi quad-core ca si la SIII, dar cu o frecventa mai mare), cu cel mai nou sistem de operare Android 4.1 Jelly Bean si cu un ecran performant cu o rezolutie Full HD. Camera foto va fi cu siguranta mai mare de 8 megapixeli, mai ales dupa ce cei de la Nokia au atins pragul de 41 megapixeli. Exista chiar speculatii cum ca va avea mai mult RAM, lucru care ar permite rularea unor aplicatii grafice complexe. Design-ul compact si „curat” va ramane, cel mai probabil, acelasi, poate se vor face mici modificari in ceea ce priveste marirea display-ului. Cu siguranta va intrece performantele lui Galaxy S3, fiind un telefon care va oferi utilizatorului o experienta inedita si in acelasi timp va simplifica comenzile acestuia prin S-Pen.

Va invit sa urmariti mai jos un teaser cu noul Samsung Galaxy Note si aici evenimentul ce va avea loc pe 29 August. In urmatoarele zile veti putea citi pe acest blog (daca apasati pe bannerul de la inceputul paginii) si pe www.inspectorgadget.ro stiri despre cele noutatile de la Ifa 2012, cel mai mare targ de electronice de consum si electrocasnice din lume.

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*