Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Totul despre Pinterest

49 sec read

pinterest primarylogo red rgb
pinterest_primarylogo_red_rgb-9840787
Pinterest reprezinta o combinatie de Digg, Tumblr, Delicious, StumbleuponReader si Twitter la un loc, fiind bazat pe poze. Cum fiecare articol intr-un blog trebuie contina minim o poza, cei de la Pinterest au creat o platforma de post-it-uri (pin-uri) si repin-uri.
Pentru a creea un cont ai nevoie de o invitatie pe care o poti lua de la mine, dar si de un cont de Facebook sau Twitter.
Cand iti faci cont folosind autentificarea Facebook, Pinterest te aboneaza automant la lista de prieteni din Facebook care au si ei cont pe Pinterest si te aboneaza la fel automat si la straini care au aceleasi interese comune cu ale tale. Partea asta din Pinterest este putin enervanta, fiindca poate vreau sa urmaresc doar un anumit stream (boards) al unui utilizator de pe Pinterest (exemplu poate vreau sa vad la cineva doar infograficele, nu si poze cu catei).
Deocamdata este restrictionat doar pentru imagini (clipurile merg deocamdata doar dupa YouTube, dar la ce folos cand Youtube-ul iti ofera toate instrumentele necesare bookmarking-ului).
L-as folosi in locul Facebook-ului pentru un photo wishlist cu device-urile ce intentionez sa le cumpar. Si da as intra mai degraba pe Pinterest decat pe Tumblr, fiindu-mi mult mai usor. Pinterest este locul ideal pentru infografice si pentru categoria de fotografi si artisti.


Contul meu pe Pintereste este pinterest.com/rostefan
Exista aplicatie oficiala doar pentru iOS deocamdata.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.