Cum a fost lansarea Samsung Galaxy NOTE @ Internetics Hot Spot 2011

Autor: -
Madame Pogany a fost populat la capacitate maxima, majoritatea persoanelor au venit pentru inalnirea cu Bogdana Butnar, unii din participanti nu stiau ca in aceeasi seara se lansa si noul gadget Samsung Galaxy NOTE. In cadrul primului pannel au fost prezenti Razvan Baciu si Dan Vartopeanu ce nu fusesera anuntati in programul oficial.

DSC05096Nu inteleg de ce cei din Redescopera Romania au fost invitati in acest pannel, ei fiind prezenti la multe conferinte in care si-au prezentat rezultatele. Dan Vartopeanu, singurul in masura sa vorbeasca despre aplicatiile si piata telefoanelor mobile a fost trecut pe planul secund, gasca Redescopera Romania mutand cursul discutiei spre aplicatia lor dedicata telefoanelor mobile, incercandu-se abordarea termenului mobile in campania Redescopera Romania.
Organizatorii au sabotat prezentarea prezentarea lui Dan Vartopeanu, filmuletele pregatite nu au putut fi rulate.
Dupa prima sesiune un Galaxy NOTE s-a plimbat prin toata sala, oricine putand sa deseneze sau sa faca o poza cu acest gadget unic pe piata. Pe parcursul sesiunii a doua caricaturile create de cei din sala au curs pe proiector.
Cateva cifre oficiale:
  • 100.000 de telefoane Samsung Galaxy S vandute in Romania.
  • 500.000 de smartphone-uri vandute in Romania.
Alte videoclipuri puteti gasi in articolul cu live streaming cat si in articolul de pe SamsungMobilers.ro
A doua sesiune despre branding personal l-a avut ca moderator pe BTO. Manafu a facut stand up comedy povestindu-ne despre cum blogosfera nu il crede ca mananca biscuiti.

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

1 Comentariu to Cum a fost lansarea Samsung Galaxy NOTE @ Internetics Hot Spot 2011

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*