Acces gratuit la reteaua DigiWifi

Autor: -

poz_ 1[3]Orice utilizator de internet se pot conecta, de vineri, timp de o ora, gratuit la reteaua DigiWifi a operatorului RCS&RDS.

„Compania a extins continuu reţeaua de internet Wi-Fi şi va ajunge, la 1 noiembrie, la peste 600 hotspot-uri instalate în cele mai mari oraşe din Romania. Reţeaua Digi Wi-Fi este prezenta, în acest moment, în 75% din judeţele României”, informeaza Mediafax.

Abonaţii rezidentiali RCS&RDS la serviciile de internet fix beneficiaza in continuare de conectare permanenta si gratuita la toate hotspot-urile DigiWifi.

„RCS&RDS va acoperi cu semnal Wi-Fi si 3G, pana la finele acestei luni, 85% dintre statiile de metrou din capitala, iar pana la sfarsitul lunii noiembrie 2011 va furniza in toate statiile metroului bucurestean, acces complet la serviciile mobile de internet (Digi Wi-Fi, Digi Net Mobil) si voce (Digi Mobil)”, se mai spune in comunicat. Reteaua DigiWifi este functionala din luna Aprilie in statiile de metrou.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*