Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Revista BIZ intr-o aplicatie mobila

51 sec read

biz thumb 25255B1 25255D

biz_thumb-25255b1-25255d-3595087Evident acesta este un articol platit! Platit in viitor daca voi scrie in continuare o metoda de promovare cat mai eficienta pentru Revista BIZ. Pentru cine nu a auzit de ea pana acum as dori sa ii informez ca aceasta revista organizeaza cateva conferinte de social media si nu numai: Brand.RO, Management360, Green Biz Forum, Zilele Biz, Social Media Summit, PR And The Web sau Social Media Camp

Fiind implicat in lumea internetului si a gadgeturilor cred ca in print nu o sa mai existe o crestere semnificativa a vanzarilor, viitorul fiind onlineul. Revista BIZ are aceasta deschidere spre web 2.0, revista fiind disponibila gratuit de ceva vreme in online, aici. BIZ-ul ar putea ajunge mult mai usor catre public, daca ar avea o aplicatie pentru telefoanele mobile si de ce nu, si pentru tablete. Aplicatia mobila nu ar implica automat distribuirea gratuita a revistei. Se pot crea mai multe planuri tarifare, lunare, premium, free(aici s-ar putea introduce reclame si stiri pe scurt fara poze si fara editoriale extinse), o aplicatie mobila fiind mult mai usor de accesat de catre publicul revistei ce se situeaza intre 25 si 45 de ani.    

Aplicatia ar putea contine continut premium din cadrul conferintelor organizate in trecut. Totodata cei ce vor plati o taxa lunara ar putea beneficia de acces gratuit la conferintele Revistei BIZ.

Articolul reprezinta o sugestie pentru concursul organizat de Revista Biz prin Blogal Initiative.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.