RCS&RDS negociaza cumpararea UPC Romania

Autor: -
RCS&RDS intentioneaza sa cumpere subsidiara locala a competitorului UPC cu 300 milioane de dolari. Fuziunea dintre RDS si UPC, este analizata de o comisie din Ministerul Comunicatiilor Ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale, Valerian Vreme, pentru a nu crea un monopol pe piata de cablu TV din Romania, informeaza Money.ro.
La finelelui februarie, Valerian Vreme declara ca eventuala preluare a UPC de catre RCS&RDS va fi analizata de Consiliul Concurentei (CC) si ca el, personal, nu crede ca va fi vorba de o situatie de monopol.
Daca cei doi rivali s-ar uni, RCS&RDS va controla aproape patru milioane de clienti pe segmentul de televiziune, 1,7 milioane de clienti pe telefonie fixa, 1,4 pe telefonie mobila si 1,4 pe internet fix.

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*