Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Google activeaza toate serviciile pentru domeniul personal

37 sec read

google apps
google-apps-300x138-9619406
In cazul in care ai activat pachetul google apps pentru domeniul tau, poate ai observat ca nu ai acces in gmail la optiunile google labs sau posibilitatea setarii unei teme in contul gmail. Google vine cu o modificare in acest sens premitand utilizatorilor noi si existenti sa beneficieze de toate produsele google ce erau disponibile doar pentru utilizatorii google directi. Utilizatorii nu vor mai avea nevoie de propriile conturi personale (de exemplu adresele de tip @gmail.com) pentru a utiliza produsele google. Utilizatorii vor avea posibilitatea de a impartasi imagini cu ajutorul Picasa Web Albums, feedurile de stiri din Google Reader, reclamele din AdWords cu toate conturile din domeniu. Cel mai important aspect este ca acum poti inlocui vechiul cont gmail de exemplu, putandu-te loga cu userul tau din domeniu (pe http://mail.google.com numele de utilizator este adresa ta de email ce include si domeniul din care faci parte).
Trecerea la noua platforma se face din dashboardul domeniului ce se gaseste la adresa https://www.google.com/a/cpanel/ si dureaza aproximativ 24 de ore.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.