Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Gmail priority inbox

37 sec read

Google priority inbox organizeaza si prioritizeaza inbox-ul, pentru ca utilizatorul sa nu mai iroseasca timp cautand prin zeci de email-uri lipsite de importanta.
Priority Inbox functioneaza asemeni unui algoritm, care foloseste informatii precum frecventa cu care deschideti mail-urile de la un anumit expeditor, frecventa cu care trimiteti mail-uri unui anumit destinatar, cuvinte cheie sau numarul de destinatari caruia i-a fost trimis mesajul respectiv.
Astfel, mail-urile care vor fi considerate de sistem ca fiind prioritare, vor aparea in noua sectiune “Priority Inbox”, aflata imediat sub cea de “Inbox”. Odata cu noul item, administrarea mail-urilor din Gmail se va face prin impartirea in 3 categorii. “Important and unread.”, in cazul mail-urilor din “Priority Inbox”, “Sttarred”, pentru mail-urile citite, dar de care utilizatorul mai are nevoie in inbox si “Everything else”, care contine restul mail-urilor nearhivate din inbox.
Pe langa criteriile cu care vine setat automat, acuratetea noului feature, in selectarea mesajelor importante, poate fi imbunatatita prin folosirea butoanelor +/- care au rol de a adauga sau a inlatura filtre, in functie de nevoile utilizatorului.
Sursa: Mashable
Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.