RCS&RDS 5 lei telefonia fixa

Autor: -

"Oferta este valabila de acum trei zile. Abonamentele costa fie 2 euro pe luna, fie cinci lei pe luna – ambele incluzand taxa pe valoarea adaugata", explica operatorii din call-center-ele RCS&RDS.

RCS&RDS a introdus incepand din data de 18 mai o taxa de cinci lei pe luna pentru serviciul de telefonie fixa care era oferit anterior gratuit pentru clientii serviciilor de internet sau cablu TV, potrivit datelor de pe pagina web si datelor furnizate de angajatii din call-center-ele companiei.

Aceasta este prima ajustare realizata de acest fel de RCS&RDS in politica sa de preturi, avand in vedere ca decizia de a mari tarifele ar putea afecta peste un milion de clienti. RCS&RDS avea la finele anului trecut 1,5 milioane de clienti pe telefonia fixa dintre care – potrivit estimarilor de pe piata – o mare parte primea serviciul gratuit, ca bonus la serviciul de cablu TV sau internet. Aplicarea taxei de cinci lei pe luna ar putea aduce RCS&RDS venituri de aproximativ 8 milioane de euro pana la finele anului, in cazul in care decizia s-ar aplica doar unui milion de clienti.

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*