Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Campanie de ingrasare de la Mec

57 sec read

Iei un meniu de junk food dupa care poti castiga si o masina mini cooper si asa devii un obez, cam asa ceva:
In cadrul prezentei Campanii promotionale se vor acorda 340.303 premii reprezentand:
– 3 autoturisme marca Mini model One;
– 300 telefoane mobile Samsung Corby;
– 30.000 cartele prepaid Vodafone cu 50 de minute in reteaua Vodafone, lunar, utilizabile atat timp cate cartela este activa si in perioada de valabilitate;
– 124.000 bauturi racoritoare medii la alegere(Coca-Cola,Coca-Cola Zero,Fanta sau Sprite)
– 62.000 inghetata Mc Sundae;
– 62.000 sandvich Big Mac;
– 62.000 portii medii cartofi prajiti;
Pentru a participa la activitatea promotionala cu premii, consumatorii trebuie sa achizitioneze in perioada 18 mai 2010 – 17 iunie 2010, oricare produs participant la campanie, si sa razuiasca suprafata razuibila ce se regaseste pe fiecare cupon razuibil al campaniei.
Fiecare consumator ce descopera imprimat sub suprafata razuibila a cuponului razuibil unul din premiile mentionate mai sus trebuie sa revendice premiul descoperit. Revendicarea premiilor se poate face in orice restaurant McDonald’s de pe teritoriul Romaniei, pentru premiile constand in produsele Mc Donald’s + bauturi racoritoare, respectiv prin apelarea numarului de telefon inscriptionat pe cuponul razuibil alaturi de premiu urmata de parcurgerea etapei de validare, cel mai tarziu pana la data de 02 Iulie 2010, inclusiv. Orice cupon razuibil ce prezinta inscriptionat un premiu al campaniei prezentat spre revendicare dupa data de 02 iulie 2010, este
considerat nul si se retine de catre organizator.
In cazul in care un consumator nu revendica premiul descoperit pe cuponul razuibil, acesta pierde dreptul asupra premiului mentionat sub suprafata razuibila a cuponului, fara nicio despagubire din partea organizatorului.
Campania se va desfasura la nivel national, in perioada 18 mai 2010 – 17 iunie 2010.
Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.