Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Update: Nokia are de gand sa ne dea GPS complet gratuit

49 sec read

On your mobileNokia, cel mai mare producator de telefoane mobile din lume, va oferi gratuit acces la navigatia GPS pentru smartphone-uri si va lansa o noua versiune a hartilor Ovi Maps, in incercarea de a creste vanzarile de telefoane inteligente si a-si mentine pozitia de lider pe piata, scrie presa internationala.

Anuntul Nokia este un raspuns la Google, care a lansat in octombrie anul trecut o noua versiune gratuita a Google Maps pentru telefoanele inteligente care opereaza in platforma Android, comenteaza Reuters.

Noua versiune a Ovi Maps va include functii avansate de navigatie auto si pietonala, precum ghidare vocala pas cu pas pentru 74 de tari, disponibila in 46 de limbi, informatii despre trafic pentru peste 10 tari si harti detaliate pentru peste 180 de tari, potrivit unui comunicat al Nokia.

Nokia vizeaza cresterea acestei baze de clienti existente la 50 de milioane, permitand detinatorilor de telefoane inteligente compatibile – si dispozitive care vor deveni in curand compatibile – sa activeze serviciul gratuit de navigatie auto si pietonala prin simpla descarcare a noii versiuni Ovi Maps.

Update: Umatoarele telefoane pot folosi functia de navigare din Ovi Maps gratuit fara aboanament lunar sau anual: Nokia N97 mini, Nokia 5800 XpressMusic, Nokia 5800 Navigation Edition, Nokia E52, Nokia E55, Nokia E72, Nokia 5230, Nokia 6710 Navigator, Nokia 6730 classic si Nokia X6. Compania intentioneaza sa dubleze numarul acestora la 20 in urmatoarele luni. Pentru a vedea daca si telefonul tau suporta navigarea gratuita acceseaza linkul.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Xiaomi 14 simplu și Pro: lansare oficială cu HyperOS și camere foto Leica

Cuprins Xiaomi 14 simplu și Pro: Lansare Oficială cu HyperOS și Camere Foto Leica Design și Specificații Tehnice HyperOS: O Nouă Experiență de Utilizare...
Avatar of Stefan Rosioara Stefan Rosioara
49 sec read

Telefoanele Honor care vor primi actualizare la Android 13 / MagicOS 7.1

Telefoanele Honor care vor primi actualizare la Android 13 / MagicOS 7.1 În lumea tehnologiei mobile, actualizările de sistem de operare reprezintă un aspect...
Avatar of Stefan Rosioara Stefan Rosioara
49 sec read