Sun Plaza, cel mai mare mall din România, se deschide pe 25 februarie

Autor: -

image Finalizarea proiectului cu o suprafaţă construită de 210.000 de metri pătraţi, din care 80.000 spaţii închiriabile, a fost amânată de mai multe ori, data iniţială de deschidere fiind anul 2008. Ultima dată de deschidere a fost anunţată în luna octombrie a anului trecut, respectiv 18 februarie.Centrul va cuprinde 150 de magazine, 2.000 de locuri de parcare şi are o conexiune cu staţia de metrou Piaţa Sudului, printr-un pasaj subteran. Potrivit declaraţiilor anterioare ale reprezentanţilor celor două companii, proiectul era închiriat în proporţie de peste 90%.

image Printre retailerii prezenţi în cadrul centrului comercial se numără hypermarketul Cora, cu 23.000 metri pătraţi suprafaţă construită, Baumax, care îşi deschide pe o suprafaţă de 10.000 de metri pătraţi prima unitate din Bucureşti, Mobexpert, cu un magazin de 10.300 metri pătraţi, şi lanţul de electrocasnice Flanco, cu 2.500 metri pătraţi. De asemenea, centrul comercial va găzdui un magazin C&A, precum şi brandurile Inditex, respectiv Zara, Pull and Bear, Bershka şi Stradivarius, care vor ocupa o suprafaţă de 2.800 de metri pătraţi.

image

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*