PortalSMS serviciu de informatii pe telefon

Autor: -

Portal SMS este un serviciu gratuit de informatii prin SMS ce poate fi accesat direct de pe telefonul mobil 24/7 prin SMS. Portal SMS este o baza de date cu firme din toata Romania care iti pune la dispozitie gratuit informatii despre servicii de taxi, pizza la domiciliu, inchirieri auto, inchirieri biciclete, tractari auto si alte servicii (in curand).

Serviciul PortalSMS este inca in versiunea beta, dar functioneaza corect. Numarul de telefon 0720-667700 este din reteaua Orange, fara suprataxa. Modul de utilizare este simplu si intuitiv. Nu trebuie decat sa trimiti un SMS cu tarif normal la numarul 0720667700 cu numele localitatii in care cauti informatia si cuvantul cheie atribuit serviciului respectiv. De exemplu daca ai nevoie de un numar de telefon de pizzerie cu livrare la domiciliu din Timisoara trimite un SMS la 0720667700 cu textul "pizza timisoara" sau "timisoara pizza". Instant, pe telefonul tau mobil vei primi un mesaj cu numerele de telefon ale pizzeriilor cu livrare la domiciliu din Timisoara inscrise in baza de date a portalului.

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*