Google Street View va include Romania in 2010

Autor: -
Anul trecut scriam despre Norc, ca este o varianta autohtona a Google Street View pusa la punct de cativa romani, harta ce poate fi vizualizata aici. Harta e destul de bine pusa la punct dupa cum puteti vedea mai jos. Astazi aflam din ZF ca Google, operatorul celui mai important motor de cautare pe internet, a luat la rand drumurile Romaniei, precum si ale altor tari din Europa de Est, pentru a realiza fotografii panoramice la nivel de strada, astfel incat utilizatorii care acceseaza serviciul online Google Maps sa se poata plimba virtual pe strazile principalelor orase ale tarii. Google a declarat: „Acum suntem in faza de fotografiere, dupa care tehnicienii vor procesa imaginile si vor realiza colajele panoramice. Procesul poate dura mai multe luni si de aceea nu putem anunta inca o data exacta a lansarii”

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*