RCS&RDS iti ia inapoi telefonul daca nu-l folosesti

Autor: -

image Clientii RCS&RDS care au primit gratuit un telefon mobil si o cartela sim de la companie, dar nu le-au folosit deloc in ultimele trei luni, vor fi nevoiti fie sa returneze mobilul si sim-ul in 15 zile de la notificare, fie sa plateasca un abonament lunar de doi euro.

Clientii care nu returneaza RCS mobilul si SIM-ul in 15 zile de la primirea notificarii risca penalitati de un euro pe zi, potrivit documentului transmis de companie. "Iti reamintim ca, potrivit prevederilor contractuale, nepredarea telefonului mobil si a cartelei SIM sau neachizitionarea telefonului mobil in termenul mai sus mentionat va atrage plata unei penalitati de 1 (unu) euro pentru fiecare zi de intarziere".

Clientii care vor sa pastreze doar telefonul mobil dar nu si cartela sim (abonamentul la telefonie mobila) de la RCS pot cumpara terminalul la pretul de 30 de euro, la care se adauga si TVA.
Clientii care vor sa pastreze si mobilul si abonamentul la RCS&RDS nu pot face acest lucru decat daca opteaza pentru un abonament de doi euro pe luna, care le asigura convorbiri gratuite si nelimitate catre numere de fix sau mobil din reteaua RCS&RDS.
Clientii care au primit gratuit in custodie telefon si cartela sim impreuna cu un abonament de zero euro pe luna dar si-au folosit telefonul mobilul nu sunt afectati de aceasta campanie a RCS.

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*