Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Analize la jumatate de pret, la privat

34 sec read

image thumb 5B11 5D

image_thumb-5b11-5d-300x224-1883005 Centrul Medical Unirea vine cu un nou pachet de servicii adresat studentilor. Acestia vor plati 40 de lei pentru orice consultatii si vor beneficia de o reducere de 50% pentru analizele de laborator. Produsul se doreste a fi un stimulent pentru un comportament responsabil al tinerilor vizavi de sanatatea lor.

"Am pornit de la ideea de preventie si de educare a tinerilor studenti in directia unui comportament responsabil. Acestia uita, de cele mai multe ori, ca sanatatea e primordiala, indiferent ca vorbim despre a invata sau a ne distra. De aceea, nu astepta sa te imbolnavesti, fa-ti un control preventiv! Astfel ne-a venit ideea pachetului: "Fii in forma pentru urmatorul party" a declarat Bogdanka Militescu, director medical CMU.

Campania "Fii in forma pentru urmatorul party" este deja in desfasurare in policlinica Centrului Medical Unirea din Sema Parc, fiind vizati atat studentii din Complexul Studentesc Regie precum si cei din zonele invecinate: Leu, Militari, Crangasi si Grozavesti.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.