Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

La agatat pe Hi5

1 min read

hi5 793958

hi5 793958 300x181 2599998
Primele semne ale neplacerilor prezentate de retelele de socializare au aparut (in Romania), odata cu aparitia site-urilor cocalari.com si pitzipoanca.org. Simple bloguri ce doar preiau filmulete si imagini din surse publice, majoritatea protagonistilor prezenti in posturile zilnice fiind membri ai hi5.com. Nu discutam mai mult despre cele doua bloguri pentru ca deja le stiti cu totii. Acum discutam despre un nou “serviciu” pus la dispozitia oricarei persoane din Romania.

Pe adresa http://hi5.bitshare.ro/ puteti afla adresele de mail folosite de persoanele ce s-au inregistrat pe hi5.
Folosindu-se de anumite “features” ale retelei de socializare, creatorul acestui serviciu a reusit sa puna la punct un site care poate face deliciul amatorilor de agatat pe net. Modul de utilizare este extrem de simplu. Intri pe un profil de hi5, copiezi linkul din bara de adrese, ii dai paste in casuta de search a serviciului de cautare si cu un simplu enter ai aflat adresa de mail a proprietarului de cont. Este cel mai stupid friendly mod de a afla mailul cuiva de pe hi5. Nu functioneaza perfect, rateurile fiind destule, insa are o relevanta URIASA tinand cont de numarul de utilizatori ai retelei de socializare.
Bun, se poate afla o adresa de mail. Mare lucru, pot spune unii. Da, e mare lucru. Adresa voastra de mail este un bun pe care trebuie sa puneti mare pret. Este cel mai bun punct de pornire cand vine vorba de aflarea anumitor detalii despre persoana voastra. Cati dintre noi nu si-au facut publica adresa de mail macar o data? Cati dintre utilizatorii de internet nu au postat pe site-uri de anunturi adresa lor de mail la un loc cu numarul de telefon? Si cate persoane folosesc adrese de mail ce contin numele lor reale. Posibilitatile de a afla totul despre o persoana folosindu-te doar de o adresa de mail sunt mari atata timp cat stii ce sa cauti, unde sa cauti si cum sa cauti.
Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.