RCS&RDS a lansat serviciul de apelare video si roaming

Autor: -

Conform saitului operatorului taxa de activare a serviciului de apelare video, lansat la sfarsitul lunii august, este de 1 euro, fara TVA, utilizatorii urmand sa plateasca 5 eurocenti pe minut, fara TVA, in reteaua mobila Digi Mobil din Romania, si 17 eurocenti pe minut, pentru convorbiri catre Digi Mobil Spania si Vodafone Romania. "Apelurile video catre alte retele nationale si internationale vor fi disponibile in curand", potrivit anuntului RCS&RDS.

Telefoanele compatibile 3G, cu functie de apelare video, pot fi luate in ‘chirie’ de la sediile RCS&RDS.

In ceea ce priveste serviciul roaming, acesta presupune o taxa de activare de 1 euro, fara TVA, fiind insa necesara plata unei garantii de 100 de lei la activarea serviciului.

In cadrul serviciului de roaming, utilizatorul RCS&RDS va plati un tarif de 0,33 euro pe minut pentru apelurile efectuate in Romania, 1,25 euro catre retelele din alte tari, si 0,12 euro pentru un apel primit. Un sms trimis in serviciul de roaming al RCS&RDS va costa 0,08 euro, potrivit operatorilor din call-center-ul companiei.

Pana la sfarsitul acestui an, RCS&RDS va lansa comercial si serviciile de Internet mobil, disponibile, in prezent, doar in anumite zone ale tarii, potrivit unor surse din piata. Recent, oficialii RCS&RDS, au declarat pentru DailyBusiness.ro ca sunt deja pregatiti pentru lansarea comerciala a acestor servicii.

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*