Baterie universala pentru orice laptop

Autor: -

Principala problema a calculatoarelor mobile, laptopuri mai precis, este chiar mobilitatea. Si nu greutatea sau marimea in sine ci durata de viata a bateriei. Majoritatea notebook-urilor nu traiesc pe baterie mai mult de 2 ore. Cei care vor mai mult sunt nevoiti sa-si cumpere o baterie cu mai multe celule.

Alternativa se numeste baterie externa. LaptopBatteryExpress.com comercializeaza o baterie externa ce promite pana la patru ore suplimentare de lucru. Bateria are o putere de 6600 mAh si poate sa scoata 5.8 V, 16 V sau chiar 19 V si cantareste 700 grame.

Daca e sa vorbim de compatibilitate atunci putem spune ca cei ce o comercializeaza se lauda ca e compatibila cu pana la 10.000 de modele de laptopuri. Cu toate acestea daca ai, spre exemplu, MacBook Pro nu vei putea folosi bateria.

Pretul jucariei este de 180 dolari insa la acest moment are reducere la 150 $. Am cautat si pe eBay alternative si am gasit de 10.000 mAh cu 140 $.

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*