iPhone 6s si iPhone 6s Plus lansarea Vodafone (P)

Autor: -

iPhone-6s

Aseara, in 15 magazine din Bucuresti, Cluj, Timisoara, Ploiesti, Craiova si Pitesti romanii au stat la cozi pentru a vedea si cumpara noile iPhone-uri 6s si 6s Plus. Deja a devenit o traditie de 4 ani ca oamenii sa astepte la miezul noptii lansarea noilor modele iPhone. Anul acesta pe langa culorile obisnuite a fost lansat un model si pe culoarea roz care este disponibil la acelasi pret cu celelalte modele.

Noile modele iPhone 6s si iPhone 6s Plus sunt disponibile in intreaga retea de magazine Vodafone, dar si pe magazinul online al operatorului. Cele mai recente modele de iPhone pot fi folosite de utilizatori in cea mai rapida retea 4G, modelul 6s de 16 GB fiind disponibil la 99 euro impreuna cu abonamentul RED 89, care include convorbiri si SMS-uri nelimitate in orice retea nationala, 10 GB trafic de date, 2000 de minute internationale, 400 minute roaming/luna si 1.5 GB/ luna trafic de date in roaming, precum si acces pe intreaga perioada contractuala la filme si seriale prin HBO GO si muzica prin Zonga powered by Vodafone.

Recent, Vodafone Romania a fost desemnata drept reteaua care furnizeaza cele mai bune viteze de date 4G din Europa, cu o medie de 36 Mbps, potrivit unui studiu extins, publicat in 24 septembrie 2015 de catre OpenSignal. Informatia din raport are ca sursa 325.221 utilizatori globali ai serviciilor 4G, care au contribuit cu date in perioada iunie-august 2015.
Pentru mai multe informatii, puteti consulta raportul disponibil aici.

Din ce stiu compania se foloseste de testele utilizatorilor printr-o aplicatie asemanatoare cu SpeedTest.net si am unele dubii referitoare numarul de teste efectuate si la zonele in care s-au efectuat. Ce pot sa va confirm sunt vitezele medii pe care le-am obtinut la sfarsitul lunii septembrie in reteaua Vodafone. Despre o comparatie a vitezelor 4G cu ceilalti operatori voi vorbi intr-un alt articol zilele urmatoare. 

Imagini lansare iPhone 6s Bucuresti

Imagini lansare iPhone 6s Cluj

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*