Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Intrebarea mea – marul discordiei

1 min read

Samsung summerwell1 jpg
samsung-summerwell1-2802448

Zilele acestea la Summer Well, Samsung a pregatit pentru cei prezenti la festival o activitate in premiera in Romania, o trambulina de pe care sareai pe o saltea, iar in timp ce te aflai in cadere cei de la Samsung iti faceau o poza, pentru a evidentia performantele camerei foto.
Eu m-am regasit in aceasta poza, dupa ce am rasfoit albumul de doua ori si am ramas surprins ca nu am putut sa pun tag pe poza. Prin urmare am pus o intrebare fireasca, ce trebuie sa fac pentru a putea pune tag pe poza, crezand ca in spate exista un mecanism, o aplicatie. Dupa cum puteti vedea in pliantul Samsung de la Summer Well erau destul de multe provocari ce implicau Facebook-ul si hashtag-urile.

blogger-image-9390722691-1875571
Am pus o intrebare normala si am primit si un raspuns la care am dat si like, iar Irina a facut un print-screen in care face o gluma pe seama mea si a faptului ca pagina de Facebook Samsung este echidistanta. Irina administreaza si ea o pagina de Facebook destul de mare si are ceva asteptari.

A facut o poza la comentariu si a scris pe Twitter, unde oricum nu mai este nimeni.

Frumos este ca de pe Twitter a preluat poza si Andrei Cismaru (stiti cum cancan si click au ca surse paginile de Facebook ale vedetelor asa si Cismaru gaseste cate un Tweet pe care isi da cu parerea, mai intotdeauna prost, iar daca lumea nu se opreste din comentat si il contrazice trece la nivelul 2 si isi varsa frustrarile pe blog). Dupa ce se poarta o discutie inutila despre feedback-ul pe care l-as fi putut da eu la raspunsul Samsung, Andrei Cismaru se trezeste sa duca mai departe discutia si scrie pe blog un articol mincinos despre mine si pretentiile mele de vedeta.

Judecati si voi cine este haterul, eu care am pus o intrebare, la care mi s-a raspuns si am fost multumit de raspunsul primit sau Andrei Cismaru care hatereste tot ce prinde de la Summer Well?

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.