Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Noua retea de socializare muzicala #spuneicuuncantec

1 min read

music connections 21
23spuneicuuncantec1-9074905

Coca-Cola a reusit sa vina cu o campanie care sa puna in cuvinte stari de spirit! Este fix lucrul de care ai nevoie atunci cand momentul este prea intens, iar inima ta bate pe un ritm pe care nu il poti descrie… asa ca te ajuta Coca-Cola sa impartasesti starea ta cu cine vrei tu cu ajutorul versurilor unor piese foarte cunoscute.

Eu am avut ocazia sa testez aceasta idee in avanpremiera la Biz SMS Camp, unde am avut la dispozitie o avalansa de doze cu 52 de versuri diferite, inscriptionate pe ele, apartinand unor stiluri de muzica foarte variate. La mine, inspiratiei nu i-a luat mult sa ajunga si prin preajma mea, asa ca i-am dedicat lui Manafu cateva versuri personalizate pe care le puteti admira aici.

Campania se numeste Spune-i cu un cantec (#spuneicuuncantec), iar lucrurile stau foarte simplu: daca ai un smartphone, ia o Coca-Cola, scotoceste bine in frigidere sau la rafturi dupa versurile potrivite, scaneaza codul QR, iar acesta te va directiona spre site-ul mobil https://www.spuneicuuncantec.ro unde ai si cateva secunde de videoclipuri pline de emotie care insotesc versurile. De aici, nu iti ramane decat sa dai share si sa trimiti mesajul video persoanei sau persoanelor la care trebuie sa ajunga starea ta de spirit din acel moment, ambalata cu note muzicale. Poti face asta si de acasa, chiar daca nu ai o Coca-Cola la indemana, tot de pe site, unde poti alege versurile si melodia dorita din sectiunea Galerie si sa dai share pe Facebook, Twitter sau Instagram.

Mai jos este clipul oficial, ca sa fie mai clar ce vor sa spuna toate versurile pe care o sa le vedeti pe toate produsele Coca Cola.

Cei care se simt suficient de curajosi incat sa isi creeze propriul cantec o pot face tot in site, pentru ca platforma ofera si posibilitatea inregistrarii vocii printr-un studio de inregistrari virtual. Asa ca, de acum inainte daca vrei sa spui ceva, cuiva si nu ai cuvintele la tine, Spune-i cu un cantec si ai rezolvat situatia!

Coca-Cola a dezvoltat si o aplicatie pe mobil prin care puteti sa intalniti noi prieteni care au aceleasi preferinte muzicale in functie de locatia in care va aflati. O sa vedeti ca interfata seamana un pic cu cea a aplicatiei Tinder, in aplicatia Coca-Cola Music Connections existand si un chat pentru utilizatori. Aplicatia este disponibila pe iOS si Android.

music-connections-11-3281177music-connections-21-169x300-5805888music-connections-31-6046798

Campania Spune-i cu un cantec este realizata de Coca-Cola in parteneriat cu casa de discuri Universal, iar toate piesele pot fi ascultate integral in playlistul Deezer disponibil aici.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.