Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Oferte si surprize la Saptamana MAI Mult din AFI Palace Cotroceni

1 min read

DSC 92891
dsc_92891-6116221

AFI Palace Cotroceni organizeaza in aceasta perioada Luna lui MAI Mult, iar ultimele zile ale acestei luni sunt sarbatorite prin Saptamana MAI Mult, care care pune la dispozitia vizitatorilor mall-ului oferte speciale, zone de rasfat pentru doamne, spatiile de gaming pentru barbati, o vacanta in Grecia si multe alte surprize pregatite celor care trec pragul centrului comercial.

In insulele special construite, doamnele pot testa produse cosmetice si pot beneficia gratuit de sesiuni de make-up si styling – Sephora, care ofera sedinte de make-up si curatare a tenului, Marionnaud si Yves Rocher, care isi vor rasfata clientele cu make-up gratuit, Plafar si L’Occitane, care vor oferi testari de produse, Centrofarm, cu sedinte de instant beauty, si Sensiblu, ce ofera dermoanalize pentru protectia solara. In plus, Gett’s Color Bar va realiza gratuit coafuri din impletituri si salonul Geta Voinea va oferi sesiuni de hairstyling.

In timpul Saptamanii MAI Mult, barbatii se pot bucura de zonele special amenajate cu console Nintendo in parteneriat cu DOMO. Cei care isi insotesc prietenele la cumparaturi pot savura o ceasca de cafea, in intervalul 14:00 – 21:00, oferita de promoterii nostri.

De asemenea, o familie norocoasa va castiga o excursie pentru doi adulti si un copil in Grecia,
daca participa la tombola desfasurata in magazinele partenere: Imaginarium, Noriel, SMYK, Okaidi, Next, Big Step, Gymboland, Zorky’s Planet. Pentru orice cumparaturi, membrii familiei vor primi taloane pentru a se inscrie in concurs. Mai mult, copiii vor beneficia de workshopuri, jocuri, momente artistice si multe activitati special organizate pentru ei pe toata durata saptamanii.

Saptamana MAI Mult finalizeaza Luna lui MAI Mult din AFI Palace Cotroceni, oferind tuturor clientilor beneficii suplimentare si dublandu-le sesiunile de shopping cu activari speciale si cu surprize.

Eu am fost invitat la o competitie de karting organizata in parteneriat cu AMCKART, la care m-am distrat pe cinste si mi-am demonstrat talentul, avand in vedere ca am fost vicecampion la karting candva in clasa a VIII-a! Vedeti un mic tur si un accident minor pe pista de karting aici:

Grabiti-va si profitati si voi de ofertele speciale pentru Saptamana MAI Mult, care este valabila pana pe 31 mai. Am vazut foarte multa lume care se bucura de noile activitati din mall, asa ca barbatilor cred ca le-a fost mult suportabila asteptarea, iar femeilor cu siguranta le-au fost mult mai placute sesiunile de shopping.

Mai multe detalii despre Saptamana MAI Mult puteti afla de aici.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.