Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

#schiem editia din 2014

40 sec read

schiem2
schiem1-1837656

Tabara #schiem dedicata bloggerilor care vor sa invete sa schieze sau sa se dea cu placa a ajuns la editia a doua. Evenimentul este mai mare de la an la an, aceasta editie desfasurandu-se timp de doua saptamani, invitati fiind douazeci de bloggeri impartiti in doua serii, in acelasi loc, la Arena Platos.

Prima serie este deja la Arena Platos si puteti vedea care este atmosfera urmarind unul din hashtagurile #schiem #happytour sau #irewind. Despre aplicatia i-Rewind am scris si eu anul trecut aici, insa astept sa vad si filmuletele cursantilor de la Arena Platos. Anul acesta nu am apucat sa merg la ski in Predeal sa ma inregistrez din nou, dar am o inregistrare facuta cu GoPro-ul acum 2 saptamani in Poiana Brasov.

Momentan doar pe partia Arena Platos se mai poate schia zielele acestea asa ca, daca vreti sa participati in a doua serie a taberei de schi in perioada 23 februarie – 1 martie, o puteti face pe unul din blogurile cosmintudoran.ro sau dorupanaitescu.ro.

#schiem – tabara de schi pentru bloggeri – este un eveniment organizat de Arena Platos cu sustinerea Orange. Parteneri: Hohe Rinne, Pensiunea Rafael si Buonavista.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.