Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Vodafone a lansat abonamentele nelimitate RED

3 min read

DNB 1375 5B23 5D

dnb_1375-5b23-5d-300x200-2093207Vodafone isi diversifica portofoliul de abonamente, lansand si in Romania pachetul de abonamente RED care include apeluri si SMS-uri nelimitate in toate retelele de telefonie din Romania impreuna cu alte beneficii. Clientii care vor opta pentru noile abonamente, vor beneficia de:

  • spatiu de stocare in Vodafone Cloud;
  • solutie antivirus prin Vodafone Protect;
  • asistenta non-stop la serviciul Relatii Clienti;
  • abonament gratuit in aplicatia Zonga;
  • programul Smarphone nou in fiecare an;
  • asigurare mobila smartphone inclusa pentru pachetele RED 45 si RED 65.
  • posibilitatea adaugarii optiunilor Internet Combo 500 sau Internet Combo 1 GB.
  • posibilitatea activarii extraoptiunii Roaming pe zi.

ABONAMENTELE VODAFONE RED

Abonamentele Vodafone RED pot fi achizitionate impreuna cu un smartphone, in oferta fiind disponibile smartphone-uri la pretul de 1 euro. Preturile abonamentelor sunt reduse pentru clientii care nu doresc achizitionarea unui smartphone.

  • RED 29 include minute si SMS-urile nelimitate in orice retea nationala, apeluri nelimitate in retelele fixe europene, 500 MB trafic de date, spatiu de stocare 15 GB in Cloud.
    250 minute, 250 SMS-uri, 250 MB trafic internet disponibili lunar in roaming, prin extraopțiunea Roaming pe zi (3,99€/zi).
    Smartphone-uri la 1 euro: Samsung Galaxy Fame si Huawei Ascend G510.
    Tarif depasire trafic date 0,75€/50 MB.
    Tarif abonament impreuna cu achizitionarea unui smartphone: 29 Euro/luna.
    Tarif abonament fara telefon: 25 Euro/luna contract pe o perioada de 24 luni.
  • RED 45 include minute si SMS-uri nelimitate in toate retelele nationale, apeluri nelimitate in retelele fixe europene, 100 de minute in retelele europene mobile, 2 GB trafic de date, spatiu de stocare 25 GB in Cloud.
    500 minute, 500 SMS-uri, 250 MB trafic internet disponibili lunar in roaming, prin extraopțiunea Roaming pe zi (3,99€/zi).
    Smartphone-uri la 1 euro: Samsung Galaxy SIII mini si HTC One SV.Tarif depasire trafic date 1€/100 MB.
    Tarif abonament impreuna cu achizitionarea unui smartphone: 45 Euro/luna.
    Tarif abonament fara telefon: 35 Euro/luna – contract pe o perioada de 24 luni.
  • RED 65 include minute si SMS-uri nelimitate in toate retelele nationale, apeluri nelimitate in retelele fixe europene, 250 de minute in retelele europene mobile, 4 GB trafic de date, spatiu de stocare 50 GB in Cloud.
    500 minute, 500 SMS-uri, 250 MB trafic internet disponibili lunar in roaming, prin extraopțiunea Roaming pe zi (3,99€/zi).
    Preturi smartphone-uri: Samsung Galaxy SIII la 1 euro, Sony Xperia Z la 69 euro.
    Tarif depasire trafic date 1€/100 MB.
    Tarif abonament impreuna cu achizitionarea unui smartphone: 65 Euro/luna.
    Tarif abonament fara telefon: 50 Euro/luna contract pe o perioada de 24 luni.

Promotional in urmatoarea perioada, clientii care vor achizitiona un abonament RED si vor fi imbracati in rosu in magazinele Vodafone vor primi un accesoriu gsm.

Clientii existenti pot opta pentru unul din abonamentele RED, reinnoindu-si abonamentul pe o perioada de 12 luni sau 24 luni.
Abonamentul RED 29 concureaza cu abonamentul Cosmote No limit, la Vodafone fiind mult mai avantajos daca nu se opteaza pentru achizitionarea unui telefon la inchieierea abonamentului.
Personal recomand abonamentul RED 45 impreuna cu optiunea Internet Combo (permite folosirea traficului din abonament pe mai multe terminale, simultan, adaugandu-se 500 MB traficului de date existent in abonament pentru 5 euro/luna) pentru un pachet complet voce si date.
Abonamentele RED sunt disponibile si pentru clientii companiilor, preturile acestora fiind cuprinse intre 25 si 85 de euro. Puteti consulta pachetele Business RED aici.

Smartphone nou in fiecare an

Prin programul Smarphone nou in fiecare an clientii isi pot achizitiona un smartphone nou dupa 1 an de la semnarea contractului, platindu-se o taxa lunara dupa cum urmeaza: pentru abonamentul Vodafone RED 29 taxa este 10 euro/luna, iar pentru abonamentele RED 45 si RED 65 este 15 euro/luna, tarife care se adauga la pretul abonamentelor.
Dupa 1 an clientii isi pot alege un telefon la pret special sau gratuit in functie de tipul abonamentului si de oferta disponibila la acel moment. Tot atunci clientul poate alege daca doreste sa beneficieze in continuare de acest serviciu, avand posibilitatea de a renunta la acesta.
Programul Smartphone nou in fiecare an completeaza programul de fidelizare al Vodafone impreuna cu Asigurarea Mobila Smartphone care acum este oferita gratuit la abonamentele RED 45 si RED 65. Astfel posesorii de smartphone-uri nu vor mai avea grija pierderii sau deteriorarii acestora sau ca vor ramane in urma cu tehnologia.
OPTIUNILE INTERNET COMBO
Utilizatorii RED pot opta si pentru activarea serviciului Internet Combo, prin care traficul de date poate fi folosit pe mai multe terminale, simultan – pe mobil impreuna cu tableta sau stick-ul de date.

  • Internet Combo 500 MB – se vor adauga 500 MB trafic de date traficului inclus in abonament. Tarif: 5 euro/luna
  • Internet Combo 1 GB – se va adauga 1 GB trafic de date traficului inclus in abonament. Tarif 9 euro/luna

Vodafone Cloud

image_thumb-25255b8-25255d-300x123-8463090Vodafone Cloud este un serviciu la nivelul grupului Vodafone asemanator cu Dropbox, prin care clientii isi pot salva datele personale (poze, videoclipuri, alte fisiere) de pe telefon/tableta online, avand posbilitatea de a le accesa de oriunde prin intermediul interfetei web. 
Momentan exista aplicatie doar pe Android.
Vodafone ofera acest serviciu gratuit si clientilor care au activ un plan de date, spatiul de stocare fiind de 5GB.

Sincronizarea datelor cu Vodafone Cloud se face prin reteaua celulara sau prin WiFi, atat cand aplicatia este deschisa, dar si cand aceasta ruleaza in background. Traficul efectuat prin reteaua de date Vodafone se consuma din abonament

Din interfata web se pot partaja fisiere direct pe Facebook.
SLOGAN
Promovarea noului pachet de abonamente RED se va face incepand cu saptamana viitoare, spotul international creat de agentia Grey pentru Vodafone UK, avand o varianta adaptata pentru Romania. Pana la aparitia noilor spoturi va las sa va amuzati impreuna cu master Yoda:

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.