Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Carte de vizita originala

48 sec read

creditcounselling businesscard
creditcounselling_businesscard-227x300-7215385

Toata lumea arunca cu carti de vizita in toate partile, iar evenimentele sunt ocazia perfect ca sa mai inmultesti colectia de acasa. Dar ce e mult strica, asa ca eu sunt mai degraba adeptul zgarceniei. Cartea de vizita o dai cand omul respectiv are de ce sa aiba contactele tale mai aproape de o cautare pe net. Pana acum am mers pe ideea unei prezentari clasice, cu o fotografie portret si datele de contact, dar ma bate gandul de cateva luni sa incerc sa piperez cartea mea de vizita.

Mi se pare super tare ideea asta pentru ca e minimalista si totusi atrage atentia. Mai ales in contextul in care sunt blogger pe IT si tech, cred ca se potriveste foarte bine cu aceasta directie a site-ului meu si as intinde-o cu mandrie cu urmatoarea ocazie care se va ivi.

Cred ca o carte de vizita trebuie sa fie originala si sa aduca ceva nou, ceva care sa il faca pe cel care se uita la ea sa tina minte cine esti sau macar cu ce te ocupi. Ar trebui sa fie din aceeasi poveste cu imaginea pe care vrei sa o transmiti. Pana acum am mers pe ideea clasica, dar simt nevoia de o schimbare, spre ceva mai indraznet.

Ati vazut vreun model spectaculos sau ar trebui mers pe modelul tipic cartonat?

sursa poza

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.