Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

iPhone 5 din 2 noiembrie disponibil la Vodafone

40 sec read

IMG 6913 thumb thumb 25255B1 25255D

img_6913_thumb_thumb-25255b1-25255d-2138708

Vineri 2 Octombrie, Vodafone va incepe comercializarea mult asteptatului iPhone 5. Precomenzile au inceput de pe 26 Octombrie, aici poti afla mai multe despre oferta iPhone de la Vodafone, insa daca vrei sa fii printre primii posesori ai noului iPhone 5 te astept la lansarea oficiala, care va avea loc in cadrul unui eveniment special Vodafone, in Vodafone Experience Store din AFI Palace Cotroceni, in seara zilei de 1 noiembrie.

Ca si la lansarea de anul trecut, primii cumparatori prezenti la eveniment vor beneficia de o oferta speciala.

Am avut ocazia sa fiu printre primii oameni care au butonat iPhone 5 inainte de lansarea lui, iar aici am scris despre toate caracteristicile noului model. Noile casti EarPods le-am achizitionat din SUA la doua saptamani de la lansare si le recomand tuturor utilizatorilor de iOS.

Vodafone lanseaza prima retea 4G din Romania pe 31 Octombrie si astfel vei putea folosi noul iPhone 5 la capacitate maxima inca din prima zi de cand l-ai cumparat. Cu aceasta ocazie vreau sa testez si autonomia noului iPhone 5 pe reteua 4G.

Ne vedem la lansare joi seara aproape de miezul noptii la Vodafone Experience Store, impreuna cu Lucian Mandruta si Cabral Ibacka!

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.