Social Networks Conference 2012

Autor: -

imageCea de-a treia editie Social Networks Conference va avea loc pe 11 iulie 2012, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. In acest an se vor prezenta si noile retele de socializare ce incep sa prinda la noi in tara, Pinterest, Foursquare si site-ul romanesc TPU.ro.

Invitatii internationali specialisti in social media sunte: Andrew Smith (Head Of Client Services, 180 Amsterdam), Emil Jimenez (CEO/CCO, Passion Communications, Czech Republic ) si Stefanos Karagos (Founder, XPLAIN). Invitatii romani sunt:Raluca Kisescu (Marketing Manager, Avon), Justin Kadima (General Manager, Republika Interactive), Andrei Rosca ( General Manager, Spada), Adriana Nestoriuc (Group Brand Manager, CSD, Pepsico), Costin Radu (Managing Partner,The Geeks), Dragos Stanca (Managing Partner, Q2M) si Monica Mircea (Strategy & Relationships Partner, Happy Digital) si Alexandra Bideaua (Enthusiasm Developer, TPU.ro), o pasionata de social-media pe care am cunoscut-o in urma cu doi ani in cadrul unui intership.

Avon va pune la bataie 5 pozitii de bloggeri oficiali pentru acest eveniment. Pentru a participa trebuie sa fii activ in social media si sa ai un blog. Pentru a aplica acceseaza linkul acesta.

Programul il gasiti mai jos:

08.00 – 09.00 – INREGISTRAREA PARTICIPANTILOR

09.00 – 11.00 SESIUNEA I

SOCIAL MEDIA STRATEGY

Indiferent de dimensiunea lor, companiile doresc din ce in ce mai mult sa se implice in retelele sociale, insa pentru o comunicare eficienta si pentru o optimizare a costurilor este necesara stabilirea unei strategii pe termen lung.

Sorel Radu

Owner, eResearch

Andrew Smith

Head Of Client Services, 180 Amsterdam

Emil Jimenez

Ceo/Cco, Passion Communications, Czech Republic

Adrian Stanescu

Managing Partner Romania & Moldova, THINKDIGITAL

11.00 – 11.30 – PAUZA DE CAFEA

11.30 – 13.00 SESIUNEA II

BEST PRACTICES IN SOCIAL NETWORKS

O serie cu studii de caz in care reprezentantii unor mari branduri vor vorbi despre oportunitatile si problemele pe care le-au intampinat in dezvoltarea unor campanii in social media sau de branding online.

Raluca Kisescu

Marketing Manager, Avon

Adriana Nestoriuc

Group Brand Manager, CSD, Pepsico

Anca Nuta

Head of Identity & Communication, UniCredit Tiriac Bank

Vorbitorin curs de confirmare

 

13.00 – 14.00 – PAUZA DE PRANZ

14.00 – 15.30 SESIUNEA III

FACEBOOK INTENSIVE SESSION

Scopul acestei sesiuni este de a explora modul de realizare a unei campanii de succes pe Facebook, de a crea un impact viral, de a masura interactiunea si de a antrena comunitatea.

Stefanos Karagos

Founder, Xplain

Dragos Stanca

Managing Partner, Q2M

Monica Mircea

Strategy & Relationships Partner, Happy Digital

Justin Kadima

General Manager, Republika Interactive

15.30 – 16.00 – PAUZA DE CAFEA

16.00 – 18.00 SESIUNEA IV

NEW WAVE OF SOCIAL NETWORKS

Noile instrumentele din social media ofera companiilor noi oportunitati de a atinge publicurile-tinta, de a afla ce isi doresc consumatorii si cum poate brandul sa vina in intampinarea acestor cerinte.
O sesiune prin care brandurile vor afla cum se pot promova prin: Pinterest, Foursquare, Twitter, Google Plus, TPU.ro

Alexandru Negrea

Social Media Manager, BCR

Costin Radu

Managing Partner, The Geeks

Andrei Rosca

General Manager, Spada

Alexandra Bideaua

Enthusiasm Developer, TPU.ro

Cristian Manafu

Managing Partner, Evensys

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*