Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lansare iPhone 4S cu reduceri la Vodafone

43 sec read

ifKDBG223JWAd
ifkdbg223jwad-262x300-2295086
Vodafone Romania lanseaza iPhone 4S in seara zilei de joi, 10.11.2011, fanii telefonului fiind asteptati incepand cu ora 22 la reprezentanta din mall-ul Plaza Romania.

Vodafone a fost primul operator care a anuntat ca aduce oficial 4S in Romania pe contul de Twitter. Vodafone a fost si primul operator ce a anuntat un eveniment de lansare si planurile tarifare.
La evenimentul de lansare iPhone 4S vor fi prezenti cativa dintre cei mai cunoscuti bloggeri Piticu, Radu Dumitru, Dan Dragomir, Victor KapraArhi, Haotik, Chinezu, Manafu, RazvanBB, Costin Cocioaba, dar si vedete media, printre care Cabral Ibacka, Andreea Raicu si Robert Turcescu.
Nu voi lipsi de la lansare, asa ca ne vedem acolo. 
Primii clienti ce vor achzitiona deviceul in noaptea de joi spre vineri vor beneficia de o reducere speciala, dar si de un cadou surpriza. Iarna trecuta Vodafone a lansat iPhone 4 la reprezentanta de pe Bd-ul Magheru, iar primul client a primit un al doilea iPhone 4 gratuit.
Vodafone desfasoara in aceste zile si un concurs pe pagina oficiala de Facebook, unde participantii au sansa de a castiga un iPhone 4S. Pentru a participa la concurs fanii paginii, trebuie sa motiveze de ce isi doresc noul iPhone 4s. Intra aici si participa la concurs.
Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Xiaomi 14 simplu și Pro: lansare oficială cu HyperOS și camere foto Leica

Cuprins Xiaomi 14 simplu și Pro: Lansare Oficială cu HyperOS și Camere Foto Leica Design și Specificații Tehnice HyperOS: O Nouă Experiență de Utilizare...
Avatar of Stefan Rosioara Stefan Rosioara
43 sec read

Telefoanele Honor care vor primi actualizare la Android 13 / MagicOS 7.1

Telefoanele Honor care vor primi actualizare la Android 13 / MagicOS 7.1 În lumea tehnologiei mobile, actualizările de sistem de operare reprezintă un aspect...
Avatar of Stefan Rosioara Stefan Rosioara
43 sec read